Kruipend en grijpend
omhoog naar de lucht
om te nemen wat ooit
is afgenomen en toebehoord
aan dat geen wat geel en rood
de omgeving beheerst.
Luisteren naar het horen
van de andere welke
proberen te bedenken
wat omgaat in het leven
van het machtige dat boven hen staat
en ieder in zijn macht heeft.
Voelen om terug te trekken
van het onaardse welke
niet bestemd is
voor contact met de levende
waaronder niemand sterk genoeg zal zijn
een vlammenzee te temmen.