Zachte zomerzon weerspiegelt in je ogen.
Je raakt mijn diepste emoties met
je oneindige liefdevolle blik.
Ik voel je armen om me heen....
Warmte als een zwoele zomerzon.
Handen strelen mijn lichaam.
Jij, mijn zon, mijn warmte, mijn droom.
Een warme mond geeft opnieuw die
diepe emotie.
ik voel je ritmisch bewegen door de nacht.
Mijn vingers glijdend over jouw satijnzachte huid.
Het is jij die ik wil.........
Keer op keer laat je mijn emoties zweven
over een naar liefde smachtende hart.
Mijn hart vol liefde, vol vlinders, vol emotie
Wees niet bang, onze liefde heeft geen einde,
onze liefde is meer dan zomaar 1001 nacht......
Onze liefde is oneindig........
Voor altijd.....
Je betast met al je liefde mijn lichaam,
omringd door de zachte zomerzon.
Ik laat me graag liefhebben.
Liefhebben door jouw....
Ik smelt, zweef... liefde is wat jij me geeft.
Daarom.. hou ik van je... meer dan die 1001 nachten,
oneindig lang............
(ik wil heel graag een reactie op dit gedicht...)