Ons afscheid nadert maar woorden zijn er niet.
Welke zijn er als je weet dat je iemand nooit meer ziet?
Het punt van breken bijna bereikt,
hoewel het nog erg ver weg lijkt.
Het moment van afscheid,
nog een paar weken en dan is het tijd.
We zullen scheiden,
dan mag jij iemand anders verblijden.
Nog een oogwenk, nog een glimlach,
was het nog maar niet deze dag.
Nog een knuffel, nog een zucht,
een laatste blik samen op de lucht.
Zullen wij herinneringen achter ons laten,
zullen wij elkaar verlaten.
Zonder meer kan ik zeggen dat ik van jou houd.
En in hart blijf ik je altijd trouw.
Nu is het moment gekomen,
onze toekomst samen blijven alleen maar dromen.
Nu is het uur aangebroken,
afscheid maar geen vriendschap verbroken.
Een toekomst vergeten, dromen vergaan.
Maar een vriendschap, voor altijd te bestaan.
Hoop vervlogen, de tijd hard gegaan.
Maar eigenlijk nooit meer dan een hartslag bij mij vandaan.