ik geef je mijn handen,mijn ogen en mond
ze zullen jou vertellen wat ik van je vondt
mijn handen zullen je strelen
om mijn gevoel met je te delen
mijn ogen zouden jou zeggen
wat geen woorden kunnen uitleggen
mijn mond zoekt langzaam jou mond
jij lieve vrouw die in mijn droom onstond