Dat dit moment
zou komen
We wisten het
maar wilde
niet voelen
Is het dit nou
wat ze met eenzaamheid
bedoelen ?
Afscheid
van een liefde
oh, zo puur
Ik zoek een uitweg
een deur
in deze donkere ruimte
loop nu alleen
tegen een muur
Waar zat ik
met mijn gedachten ?
Had ik eigenlijk
een andere oplossing
kunnen....mogen...
verwachten
Een keus gemaakt
zijn we nu samen alleen
De pijn neem ik mee
vanaf gister
elk moment
het afscheid van ons
als paar, als juiste twee
Vergeten kan ik niet
mag ook niemand
aan me vragen
Ik zal altijd
van je blijven houden
je liefde
altijd bij me dragen
Tot nooit en ooit
tesamen komen
In het begin
of misschien wel het einde
van alle dagen........
Je Dave....