Dat ik nu boos ben
langzaam
word opgevreten
door pijn en verdriet
is niet iets
waar men begrip
voor hoeft te hebben
Dat ik nu boos ben
op het begrip....begrip
kan ik niet begrijpen
Kon ik maar begrijpen.....
Wat ik voel
waarom ik voel
en niet langer mag voelen
Kon ik maar echt
begrip tonen
zonder dat
één helft van mij
de andere helft
tegen blijft spreken....
Begrijp je mij ??