Ik wil naar je kijken
Ik kan wel uren naar je kijken
Ik realiseer me nu pas echt hoe mooi je bent.
En pas als ik weet dat ik moet gaan
Besef ik dat ik echt niet zonder je kan.
Ik wil je kunnen voelen
Het liefst ben ik altijd in je buurt.
Het vertrouwde gevoel van 'hand in hand'
Het 'Ik loop wel even met je mee'
Als je wist dat ik moest gaan.
Ik wil je kunnen aanraken
Ik wil je zeggen hoeveel ik om je geef.
Ik wil je tegenkomen om je te omhelzen
Maar eigenlijk wil ik je gewoon nooit meer loslaten.
Ik wil je bedanken
Ik wil je bedanken voor die misschien te korte maar zo mooie dagen.
De dagen die me jou leerden kennen,
De dagen die ons steeds samen lieten zijn,
Maar ook de dagen die zorgden dat er een afscheid zou komen.
Ik vertelde je meteen
Vakantie liefdes lopen altijd verkeerd af.
Je zei dat je bij me zou blijven, ik had een plekje in je hart.
Hier zit ik dan in de auto, alleen
Denkend aan jou sterke woorden die me altijd van je zullen laten houden...
Tot snel Schatje!