Werkelijk slecht
Mensen willen niet meer tegen me praten,
zijn ze me dan toch alleen maar aan het haten.
Zomaar opééns is dit gebeurd
iets dat zeker mijn leven niet opkleurt
Het doet me pijn,
zou ik dan werkelijk ‘slecht’ zijn
ik weet niet of ik hiermee wel zal kunnen leven
de gedachte alleen al
laat me beven
Het doet me verdriet, het doet me wenen
dit is geen nare droom, maar het echte leven
mensen hebben me niet meer graag
willen niet meer tegen me praten
maar voor mij is het echt allemaal zo vaag.
En al die lieve herinneringen van vroeger,
spoken nu door mijn hoofd
als ik eraan denk, heb ik zoveel pijn
want toen vonden mensen mij nog fijn
Nu niet meer,
hoe het komt, kan ik niet zeggen
ik weet het zelf niet ééns
de feiten zijn allemaal zo moeilijk uit te leggen
en oh god, het doet me werkelijk zoveel zeer.