Een relatie over het internet.
Ik zit hier,zij zit daar.
Ik vraag me af wat is het gevaar.
Zij zit daar, ik zit hier en toch niet met veel plezier.
ik ontmoette haar op het net.
het leek allemaal zo mooi en dolle pret.
Ik ken haar erg goed en weet haar naam.
En toch voel ik me eenzaam.
Op het moment op het internet of aan de telefoon lijkt ze erg dichtbij me te zitten MAAR...
ik zit hier, zij zit daar.
ik vraag me af wat is het gevaar.
zij zit daar, ik zit hier en toch niet met veel plezier
Ik haar haar niet meer laten gaan.
Ik haar haar niet meer laten staan.
Ik vraag me wel eens af of het wel kan.
Of gaat alles in de pan.
Want...
ik zit hier, zij zit daar
Ik vraag me af wat is het gevaar.
of worden we toch een leuke,lieve paar?
ik haar haar al een week of acht.
en ik weet inmiddels waar ik op wacht.
ik vraag me af hoe ik haar groet
Als ik haar in de Kerstvakantie eindelijk ontmoet.
ik in den helder, zij in helmond
en toch elkaar gevonden?
ik weet zeker zij is een onwijs lieve en leuke meid.
maar het geeft wel verwarring en onzekerheid.
Want....
ik zit hier, zij zit daar
ik vraag me wel eens af wat is het gevaar
van een internet paar...
FEMKE.....ik hou van je....
Groetjes peter van den berg