lieve meter van me
ik heb me zot gezocht achter een gedicht voor jou
maar besefte plots,
de beste gedichten komen uit je hart.
de woorden die ik hier neerschrijf
zijn speciale woorden
voor jou alleen
en terwijl ik ze neerschrijf,
krijg ik tranen in mijn ogen
want je bent bijzonder voor me
en dat ben je altijd al geweest
je bent mijn meter
en ik kan je niet genoeg zeggen
hoe blij ik daar mee ben.
tani,je bent een uit de duizend
een uit de miljard
neen,zoals jij zijn er geen twee.
tranen lopen over mijn wangen
soms besef je maar pas
hoeveel iemand voor je betekent
wanneer die persoon er niet meer is
daarom deze tranen
want ik heb het geluk
te beseffen hoe dierbaar mijn familie voor me is
ik heb het geluk
NU te beseffen hoeveel jullie,
en vooral jij,
voor me betekenen.
ik heb altijd al veel van je gehouden
al sinds toen jij me
voor het eerst in je armen hield.
je had mijn kinderhartje gestolen
en nu ben ik ouder
bijna volwassen
maar mijn liefde voor je
groeit mee met mij
we hebben zo veel gemeen
het lijkt wel
of we twee handen
op een buik zijn.
en daar ben ik zo blij om
veel liefs,
je metekind,
jarissa