Einde in zicht
Een gevoel van niet meer willen
Een gevoel van onrust
Een gevoel van me niet thuis voelen
Een gevoel van onmacht
Een gevoel van niet meer kunnen opbrengen
Een gevoel van onwil
Een gevoel van afgemat zijn
Een gevoel van moedeloosheid
Een gevoel van heimwee naar jou
Een gevoel van een groot gemis
Een gevoel van geen gevoel meer hebben
Een gevoel van opluchting, het einde is in zicht.