Bang voor wat er komen gaat,
bang voor die vele haat.
Ja, zit midden in een scheiding,
ik zie het ook allemaal even niet meer.
Ik hield niet meer van hem,
ik kan niet verder leven met hem.
ja, de scheiding is begonnen,
morgen beginnen we met regelen.
Ik ben nu wel wat rustiger,
maar hoe dichter het bij komt hoe banger ik wordt.
Ik ben zo bang dat alles fout gaat,
dat iedereen me straks dan haat.
Maar het is een weg naar een nieuw leven,
die ik me graag zelf wil geven.
Ik ben erg verdrietig,
en erg bang.