Zee, mag ik mee?
Woelige zee.
Mag ik mee?
Op je golven zweven.
Naar de liefde van mijn leven.
Laat mij aanspoelen op het strand.
Van dat verre land.
Veel wil ik er voor geven.
Om samen met hem te kunnen leven.
Maar zover zal het wel nooit komen.
Ik zal wel moeten blijven dromen.
Mijn verdrietige hoofd leg ik op mijn kussen.
En probeer mezelf in slaap te sussen….
Hilly
31 juli 2006