Zij, de kinderen,
zullen zich hun herinneren
als twee beminden,
die elkander nooit konden vinden.
Haar horizon lag rechts,
de zijne links, een metertje slechts.
Zij de kinderen,
zullen zich herinneren
de twee apparte geesten,
deelden samen feesten
maar wat zij lustte en at,
heeft hij nog nooit graag gehad.
Zij de kinderen,
zullen door de tijd
die twee personen,
die hun liefde nooit wilde tonen,
weldra vergeten zijn.
Als zijzelf, de eenzamen zijn.