Reacties op dit gedicht
*zwarte schaduw* vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Hans Winter: Maandag, juli 31, 2006 20:13
verloren,
het laatste
wat je blijft, daar
tegenover de dood
voor ogen de wereld
die je was, is het grote
gevoel van lief te hebben,
ontdaan van al wat je aan kon
kleven, zo lijfelijk alleen van geest
samen met een evenzeer
intens verdriet, kleine
kwetsbare kiem
van geboren
worden,
dan...

wees welkom,
medelever
hans


flores: Maandag, juli 31, 2006 18:08
En daar ben ik nog steeds iedere dag dankbaar voor...!!

Knuff


Over dit gedicht
Auteur:  *zwarte schaduw* Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  Marina
Gepubliceerd op:  31 juli 2006
Thema's: