Afvalzak
Kan ik mezelf zijn,
Met zoveel verdriet.
Er ligt puin in't verschiet,
Ik kan het allemaal niet ruimen.
De berg is te groot,
De afvalzak te klein.
Ik weet niet waar ik het moet laten,
Kan er niet mee omgaan.
Verwerken lukt je niet,
Net zoals het dragen van.
Hoe kan ik ooit mezelf blijven,
Met zoveel puin in't verschiet.