Morgen
Met respect voor haar grillen
Heb ik de zee aanschouwd
Zij is en blijft mijn bondgenoot,
aan haar heb ik al m’n geheimen toevertrouwd
Elke keer, meer en meer,
bij de eerste zonnestralen,
kwam zij mijn zorgen halen
Ik liet me dragen op de wind,
liet me leiden door m’n dromen
En toen ben jij gekomen
Jouw handen hebben mij gestreeld
Met je hart heb je lief en leed gedeeld
Je liefkozingen en je woorden,
brachten mij naar veiliger oorden
Door jouw tederheid voel ik me geborgen
Onze wereld is diegene zonder zorgen
De zee, haar zie ik weer,
ik denk, morgen