Een prachtig eiland
We gingen met een bootje naar een prachtig eiland
Met schitterende bloemen, vogels, vlinders en een hagelwit strand
We werden omringd door schitterende kleuren
En de meest heerlijke en zoete geuren
En dan nog die prachtig zingende vogels maakte het heel romantisch
Het was in één woord echt gigantisch
Al snel raakte we betoverd door de romantiek
En we raakte in de ban van de erotiek
We zochten een rustig plekje aan het strand
En door de heerlijk warmte van de zon en het zand
Werd het al snel héél plezant
We gingen helemaal op in de liefde voor elkaar
Wat een heerlijke tijd hadden we daar!
Maar helaas de wekker maakte een einde aan die fijne tijd
En ik moest weer terug naar de werkelijkheid.