Ik droomde over jou, vannacht
Het was leuk, spontaan en onverwacht
Het was koud, het sneeuwde buiten
De vlokken dwarrelden, kalmpjes omlaag
Ze bedekten de wereld, langzaam maar gestaag
Ineens liepen we samen
Buiten door de sneeuw
Jouw hand omvatte die van mij
Het verwarmde m'n hart, maakte me blij
Je keek me aan, je ogen twinkelden als de sterren
Die schitterden, straalden, hoog boven ons
Een uur, minuut, misschien slechts een second
De wereld stond stil, de wereld verstomde
En we waren met z'n tweeen helemaal alleen...