Als je weg bent
Buiten beeld
Ben ik degene die jouw naam streelt
Jouw warmte
Als de stralen van de zon
Iets waar ik intens van genieten kon
Maar als je in de buurt bent
Om de hoek kijkt
Is het een gevoel van benauwing dat me bereikt
Jouw omarming
Als de wegkusser van alle pijn
Maar ik wil nooit meer afhankelijk zijn
Geef me
Een stukje lief
Een stukje botheid
Winnaar, van deze tweestrijd