Al die tijd voorgelogen,
beide hebben jullie mij bedrogen.
zus, alleen jullie weten de waarheid,
ik moet dit verdiet toch ergens kwijt.
mijn beste vriend ik voel me zo alleen,
ik moet toch ergens met mijn gevoelens heen.
jullie gezinnetje is nu compleet,
ik heb altijd gedaan alsof het me niks deed.
Mijn net geboren neefje, zo klein en lief,
hij wordt later een hartendief.
Toch heb ik nog steeds veel verdiet,
in de hoop dat niemand dat ziet.