dit is voor jou girella....
mijn liefste schat , het is nu al bijna 3 jaar geleden,maar nog mis ik je en gaat er geen dag voorbij dat ik om je huil of rouw.
Je was alles wat ik had ....ook al was je maar een dier voor mij was je alles ,je was mijn diertje...mijn troeteldiertje.
En niks kan ik vergelijken met jou ,jij was alles wat ik ooit hebben wou.Ik mis je zo hard en loop verloren , kon ik je nog maar even terug voelen,al was het maar heel even...
om maar even die aanraking terug te beleven....
ah god ik hunker zo hard terug naar mijn paardje....
geef het mij nu toch terug , ik hou zoveel van haar en ik ga er aan kapot.
de tranen vloeien maar over mij wangen maar zij is er niet om mij de warmte te geven en ze doen te verdwijnen.
girella je was de enige die er voor me was ,ik hou van jou voor altijd !!!
een gebroken ziel....inez u baasje(16 jaar)
het leven is belange niet hetzelfde zonder jou....
maar ooit kom ik naar jou ,ooit zal ik je weer voelen ,alleen dat houdt me nog overeind...
i love you!