Wat is echte liefde…
Wat is echte liefde….
Echte liefde is iets om nooit en nimmer te vergeten.
Wat is echte liefde..
Echte liefde is van iemand oneindig veel houden.
Wat is echte liefde…
Aan echte liefde twijfel je niet..
Wat is echte liefde..
Er helemaal voor gaan.
Wat is echte liefde..
Bijna alles voor elkaar over hebben.
Wat is de echte liefde voor mij??…
Ja, jij, ben mijn echte liefde..
Lieverd.. dankjewel daarvoor!!!
Hou van je voor altijd!!
Liefde.. wat een heerlijk wonderlijk iets!!!
veel liefs voor jou..