Lieve grote bruine beer
Met je lieve ogen
Zou ik me
Naderbij mogen pogen
Of reet je me dan open
Met je grote grove poten
Wil je strelen
In je zachte vacht wegkruipen
Jij en ik in de natuur
Wij samen als een team
Lieve grote bruine beer
Ik doe jou geen pijn
Ik doe je niet aan een riem
Maar samen vrij
En 1 zijn
Met de natuur