voor Tituba
ze hoort
de stem
ergens
de verte
het bekende bos
Meneer Pan:
heer en meester
emoties wuiven
langzaam los
het gemis
giert uit
de klieren
die stem,het geluid,haar liefde
even genieten
eventjes proeven
het bestaan
weggerukt voor ogen
dingen des levens
ze laat het verleden
het rust zachtjes
het is goed