Je was er weer onverwacht op het juiste moment.
Je laat me even lachen en al het zwarte vergeten.
Jij zorgt er steeds voor dat ik niet val.
Je vroeg nen dikke knuffel en we dansten 1 liedje heel heel zachtjes tegen mekaar aan,
als een zomerbriesje dat koelte en verademing geeft.
dank je voor jouw vriendschap
03/08/2006