Ga maar..
Ik zie wel dat je ons ontvlucht.
Je wilde hier weg…. Een diepe zucht
Je wilde weg, niet meer met ons verder leven.
Alleen op die voor jou zo veilige afstand en dat doet mij beven.
Ik zie je evengoed wel, ik kom je overal tegen.
En dan begint diep in mij een pijnlijke regen.
Vlucht maar.. ik kan je wel bereiken
Ja de media laat me nog steeds in jou leven kijken.
En dan zie ik je.. een foto, een beeld.
Een moment wat mij raakt.. mijn leven word daarmee niet gestild.
Ik zie je zakken in een diep donker gat.
Ik wil wat voor je doen.. maar wat??
Je laar het niet toe.. je wilt vrij zijn.. vluchten!
Lieve zus.. jou dubbele leven doet me zo zuchten.
Jij nog voort vluchtend..
Maar waarheen??
Zus, ik blijf van je houden.
Liefs stipje..