Een blik op oneindig
een wirwar van gedachten
De mist daalt neer op het landschap
en vormt een barrière voor diegene
die niet verder willen kijken,
misschien de nood er ook niet aan hebben.
Wandelend door de mist
op zoek naar datgene,
datgene dat men de tijdcapsule noemt.
Deze capsule bevat dat ene moment,
juist die ene seconde,
waarin elke traan een overvloed wordt
en de capsule doet smelten.
Alles wordt door elkaar gemixt
verleden, heden en toekomst
tot juist dat ene moment,
die ene seconde
Waarin eenzaamheid, verdriet en pijn
worden vergoten tot de eeuwigheid