een vriendin ineens
was voor jou je eigen geheim
maar het gaat je steeds beter af naar buiten toe
al wat vrienden die het weten ja fijn
kan het ook wel begrijpen schat
gewend aan je vrijheid
nu veel samen
ik kus je bijna iedere dag plat
maar het komt goed
en dan denk je
het is gewoon zoals het zijn moet