zaterdag een jaar samen
de dag van de gay parade
wat een toeval
dat moet je toch beamen
ik zal er staan op de kade
kijken naar al die boten
en in de avond uit eten met jou
maar waar dat hebben we nog niet besloten
op naar het volgende jaar
zal zeker lukken
want we passen zo bij elkaar
en dan nu ik gescheiden
was achteraf toch beter voor ons beiden
want ik had geen vrijheid
en soms dus ook geen tijd
want ik zat hier vast
en in mijn situatie niet gepast
ik hou zoveel van jou
lieve miekemuis
je belt me zo sms je me
ja hier thuis
dikke kus voor jou