lief
positief
eerlijk
zo begeerlijk
voelde het weer gisteravond
en vanmorgen
je mond
en in de morgenstond
zoenen niet te kort
en vrijen
mijn handen die naar beneden glijen
raak je aan je heerlijke billen
je kreunt en ik voel je trillen
en niet te vergeten
tja hoe zou dat kunnen toch?
je borsten
om bijna op te eten
je "hing" aan mij
wilde niet loslaten
zo'n fijn gevoel
kan het niet vergeten
zou het altijd willen voelen
ineen wij samen
door alle energie
heerlijk samen zweten
om daarna af te koelen