Ik ben zon, ster noch maan ...
Nooit zal ik de zon zijn
die jouw wereld beglinstert
En ik zal nooit de ster zijn
die aan jouw hemel hangt
En ik zal zeker nooit het maanlicht zijn
dat romantisch over jouw heen hangt
Maar...
Ik zal altijd jouw hoop zijn
die nooit achter wolken zal schuilen ...