25 december, het is kerst!
Je kunt het bijna niet geloven.
Een jaar heb je erop gewacht.
Een dag waarop iedereen
danst, springt en lacht.
Jong, oud, klein en groot
niemand vergeet kerst te vieren.
Het brengt verre vrienden en
vergeten familie weer bij elkaar.
Die ene dag van het jaar
die je zeker niet wilt missen.
Ik ben met kerst op reis,
maar jullie zijn in mijn hart
bij me, en niet alleen met kerst...
Maar ik zal jullie wel missen!
-xxx-jes Elke 20 december 2001