als nou toch de zon maar scheen,
misschien voelde ik me dan niet zo alleen.
emoties, het houdt niet op,
een gevoel, ik wil dat dit stopt.
een gevoel van gemis,
een geliefde is wat ik mis.
waarom durft hij niet voor mij te kiezen,
waarom als ik hem zie begin ik alle controle te verliezen.
Ik wil zo graag meer,
daarom doet het mij zo'n zeer.
Het liefste verstop ik mezelf in verdriet,
ik wil huilen maar het lukt me niet.
ik wil dansen, zingen en de liefde met hem bedrijven,
het enige dat lukt is gedichten schrijven.
ik ben nou eenmaal geen tutje zoals jou vriendin,
maar je klaagt niet als ik je bemin.
ik weet niet wat ik met mijn gevoelens moet,
ik weet wel wat jij met mijn gevoel doet.
ik kan niets anders dan op je blijven wachten,
en naar je aandacht smachten.