De weg is lang
De lucht is kil
Je maakt me bang
Wat ben je stil
De eeuwige stilte duurt
We houden halt
Ik voel hoe je naar me gluurt
De avond valt
Je wilt iets zeggen
Weet niet hoe
Wil je't bijleggen
K' ben het geruzie moe
Je neemt m'n hand
Ik voel je mouw
M'n verlangen brandt
Ik hou van jou ...