kleine korrels zand
Lopen hand in hand
De richting onbekend
Dit leven zo gewent
De een wil vooruit de ander wil achteruit
Een deur die je sluit
De een wil links de ander wil rechts
De richting meerdere kanten
Een kamer vol met planten
De geraniums voor het raam
Kijk je er alleen doorheen
Blijf je dus helemaal alleen
Of ga je naar het strand
Vroeg of laat
Tijd heeft zoveel betekenissen
En je kan alleen maar gissen
Leven in het verleden
Maar het is nu en het heden
Gezichten van toen
Was het gras zo groen?
Kijk naar wat komen gaat
Waar je nu staat
Laat het verleden rusten
Ruzie's die susten
Weg zijn de gene waarvan je hield
Geluk soms vernielt
Ook goede dignen
Laten zich niet dwingen
Dus kijk vooruit