kijk es waar je staat ,kijk welke richting je in slaat,waar je heen gaat,kijk dan es om,kijk es terug ,ga es na welke weg je afgelopen bent,en vraag dan es af of je jezelf echt zo goed kent? had je het anders gedaan...als je toen jezelf had zien staan..terugkijkend op dit moment in je leven,had je jezelf meer kunnen geven?
waar kies je voor ?..ga je door of blijf je jezelf confronteren met je verleden?
respecteer alles en niets...redeneer de mogelijkheid..achter de waarheid..van het illusioneren van de mens...
dingen komen zoals ze zijn ..
als je diep graaft wat zou je dan willen veranderen
wat is jou wens??