je doet zoveel voor mij
dat is zo'n heerlijk gevoel
dat maakt me heel blij
ik weet dat je veel van me houdt
dat laat je in alles merken
wat wij hebben voelt zo vertrouwd
je hebt een luisterend oor
een sprekend hart
liefde door en door
je geeft mij een beschermend gevoel
ik doe veel zelf, ben lerende
maar heb nu een levensdoel
mijn eigen weg te kiezen
jou als vriendin te hebben
dus heb ik nu niets te verliezen
ik krijg van jou liefde en vriendschap
ik geef jou dat ook terug
en dit voor beide een grote stap
maar we komen er wel
ik nu alleen in dit huis
het getrouwd zijn, vaarwel
maar heb met jou een latrelatie
en daar gaan we samen voor
dat gevoel is een heerlijke sensatie