O wat was het fijn
We kwamen samen in het bos
Zomaar onderons
We zagen elkaar voor het eerst
Waar alles zo onwennig leek
Toen keken we in elkaars ogen
Waar we allebij in een lach schoten
O wat was het fijn
Om hier met jou te zijn
Ik voelde me vrij
Ik voel me fijn
En misschien wordt jij van mij
Nu ik aan je denk
Vliegen de vlinders heel vrij
Mijn maag niet helemaal op een rij
Ik wil dat je met me vrij
En dat we samen kunnen gelukkig zijn.
( maar ik weet dat het niet kan en mag puff )