Vrienden zijn er voor altijd
In wat voor tijd
Wanneer je je klote of goed voelt
Maakt niet uit wat je doet
Je weet waarvoor je leeft
Omdat je beste vriend om je geeft
Je zal geaccepteerd worden voor wie je bent en wie je wil zijn
Dat is een goed gevoel,heerlijk en fijn
Fouten die je in het verleden hebt gemaakt
En de ander hebben geraakt
Die worden vergeven en vergeten
Dat moet je weten
Gebeurt dit niet
Zo als je wel ziet
Zijn dit je echte vrienden niet!