Here wilt U mij helpen,
ik ben zo levens moe.
De zon die niet meer schijnt,
alleen nog maar donkere dagen.
Wilt U me dragen,
in die donkere dagen.
Laat me merken en voelen,
dat U liefde er is voor mij.
Dat ik een arm voel om me heen,
Here laat je me niet alleen.
Wilt U me helpen met me verdriet en pijn,
laat me je liefde voelen.
Here wilt U me helpen met al mijn vragen,
Wilt U mij helpen met mij onzekerheid.
Here wilt U me helpen al ik verdrietig ben en verward,
Here juist op die momenten laat het me merken.