vandaag een jaar samen
nu op het volgende jaar
onze band wordt met de dag sterker
je bent me heel erg dierbaar
in het begin was het even moeizaam
maar dat ging voorbij
en nu is het heel aangenaam
onze vriendschap is hecht
en onze relatie zeker niet slecht
we geven veel om elkaar
dus op naar het nieuwe jaar
kus lieve schat ennu ik hou van je