Ik loop over straat en ben al moe,
me ouders slapen al en me broer en zus slapen al,
Ik loop over straat en denk aan jou mooie blauwe ogen,
ik loop over straat en denk heel veel aan jou
Ik loop over straat en het is al heel laat,
me vrienden zijn thuis en hangen voor de buis
Ik loop over straat en het is al best wel laat
me moeder zoek me niet en me vader vast ook niet
Ik loop over straat en ben bijna thuis
lekker in bed en daarom ebn ik nu weer thuis!