Bijna elke nacht maar weer,
Smsen wij onze dromen,
We hopen dat ze uit komen een keer,
Maar dat moment zal waarschijnlijk nooit komen.
We willen elkaar knuffelen en zien,
Dat zijn onze dromen,
En als dat gebeurt komt er een kus, misschien,
Maar dat moment zal waarschijnlijk nooit komen.
We willen in elkaars armen slapen,
En dan samen lekker dromen,
We lijken voor elkaar geschapen,
Maar het is alleen vriendschap en meer zal er nooit komen!