Raak me niet aan
zeker niet de binnenkant van mijn hand
dan heb jij pech
want dan schiet ik voor je weg
Dring me niks op
geen school, geen mensen
overvraag me niet
daar kan ik niet tegen, zoals je ziet
Vertel geen grapjes met 2 kanten
die snap ik echt niet
dan voel ik me rot
dan loop ik weg en kan jij op de pot
kom altijd op tijd
een uur is geen twee over een
kom gewoon op tijd
dan krijgen jij en ik geen spijt
hou jij geen rekening met mij
dan ga ik kapot van binnen
ik word zo moe en bij hoofd draait door
dan raak ik uit mijn spoor.