Samen met jou
Evaluatie van de dag
Zoete woordjes
Elkaar warmen in de kou
Samen met hem
Ongewenste vrienden
Ergernissen
Verstikt raken, klem
Alleen zonder iemand
Luisteren naar stilte
Eenzaamheid
Door verdriet afgebrand
Alleen met mij
Gewenste vrienden
Niet meer anders willen
Als een vogel zo vrij