3 jaar samen, 3 jaar bij elkaar
Het is al lang, het klinkt wel raar
3 jaar vol liefde en ook wel verdriet
Even uit elkaar geweest,
Maar zonder elkaar konden we niet
We weten nu wel zeker: onze liefde is echt
Want samen geraken we door elk gevecht
We hebben toch al veel meegemaakt
En daardoor zijn we ook wel dichter bij elkaar geraakt
Nu gaan we verder, jij en ik
En we zullen nog genieten van elk ogenblik
Er staat ons nog veel te wachten,
Maar we zijn niet alleen,
Want jij en ik zijn 1
Ik ben dankbaar voor de momenten die ik al met je heb mogen beleven
En ik hoop dat ik nog lang met jou verder mag lopen op het pad van ons leven
Ik hou van je Sammy
Met heel mijn hart