Ik wil nog niet gaan slapen
ookal ben ik al zo moe
ookal zit ik al te gapen
en vallen mijn oogjes soms al toe
Ik wil nog even denken
over wat ik vandaag allemaal heb gedaan
Ik wil nog even schrijven
over hoe het was gegaan
Oveer school en thuis
en over het mooie weer
over blijheid, over jou
want ik zag je weer een keer
Ik wil nog niet gaan slapen
ookal is het al zo laat
Ik wil nog eventjes naar buiten
het is zo stil op straat
Ik zit nog steeds te gapen
En zeg nu toch maar gedag
Ik zal nu toch maar eens gaan slapen
morgen is er weer een dag..
Slaap lekker