In mijn hart zit maar één gezicht
Jij zit daar voor jou ben ik gezwicht
Jij zal daar voor altijd zitten
Ook al zal het misschien eens tegenzitten
Ik heb van je gehouden vanaf de eerste dag
Ik ben verliefd geworden in één oogopslag
Je mooie ogen vertelden wat jouw mond niet zei
Ik ben verliefd op jou maar ben jij verliefd op mij?
Jij ziet het misschien niet altijd maar ik hou van jou
Ik zou mijn leven geven als dat het jouwe redden zou
Je doet me zo ontiegelijk veel pijn
Waarneer je zegt dat je beter dood kan zijn
Ik weet dat het mijn schuld is
Ik hoor je niet zeggen dat ik me vergis
Als je van me af wil zeg het dan laat ik je gaan
Ook al betekend dat het einde van mijn bestaan
Ik weet dat jij dit misschien niet zo ziet
Maar jij voelt niet mijn pijn en verdriet
Ik hou van jou maar je hebt me zo verward
Dat één van ons rondloopt met een bloedend hart