Voor een vriendin die het moeilijk heeft,,:
Meis ik weet hoe je je voelt
Ik weet wat je bedoelt
Je bent goed zoals je bent & wat je doet
Maar ajb laat de sneeën en het bloed
Niet over je lichaam heersen
Ik weet dat het moeilijk is om te beheersen
Je bent uniek zoals iedereen
En je weet het schat je bent niet alleen
Je ziet er goed uit, ookal wat anders dan andere
Maar dat hoef je zeker niet te veranderen
Er zijn altijd mensen die heel veel om je geven
Die het liefst alleen met jou willen leven
Trots zijn op jezelf mag echt
En weet je, dat is zo terecht!
Kusjes van xx-verdriet